Jacomijn Mönnink

Na een universitaire studie te hebben afgerond en jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heb ik mijn bevoegdheid als leerkracht in het basisonderwijs gehaald.

Tijdens mijn werkzaamheden als leerkracht in het onderwijs merkte ik dat ik nog meer voldoening haal aan het werken met kleine groepjes en individuele leerlingen. In 2019 kwam ik in contact met Matthijs Wolterink. Samen hebben wij besloten op 1 januari 2020 een vestiging van LEERKRACHT studiecentrum in Borne te openen. Sinds die datum leid ik daar met veel plezier de vestiging.

Samen met een team van enthousiaste studenten ontvangen wij daar vier middagen per week leerlingen van basisscholen en van het voortgezet onderwijs om hen te helpen met het plannen, maken en leren van hun huiswerk of bijles te geven. Het kunnen geven van zo veel tijd en aandacht aan een leerling geeft mij enorm veel voldoening. Ieder kind is uniek en wil het heel graag goed doen. Ook de samenwerking met de ouders, de leerkrachten van de scholen en met de studenten vind ik erg belangrijk. Samen doen wij er alles aan om ieder kind in zijn of haar kracht te zetten. Naast mijn werkzaamheden in Borne ben ik ook nog met veel plezier remedial teacher op een basisschool.

LEERKRACHTEN

Matthijs Wolterink

Matthijs Wolterink

Eigenaar LEERKRACHT

Jacomijn Mönnink

Jacomijn Mönnink

Locatiemanager Borne

Judith Hegeman

Judith Hegeman

Locatiemanager Delden

Manon Fontijn

Manon Fontijn

Locatiemanager Almelo