Manon Fontijn

Sinds januari 2022 ben ik het vaste aanspreekpunt bij VSO Omnis college in Almelo, waar LEERKRACHT interne studiebegeleiding verzorgd. Hier geven wij 3 middagen per week sturing aan het proces van leren leren en plannen.

Na ruim 20 jaar in het P&O vak te hebben gewerkt, heb ik mijn professionele roer omgegooid en ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor klassieke homeopathie. In deze periode ben ik ook gestart bij LEERKRACHT studiecentrum. Mijn interesse in het ontwikkelproces van kinderen en in de sociale interactie met hen komen voor mij samen in de werkzaamheden bij LEERKRACHT en in de homeopathie. Ik haal erg veel voldoening uit de bijdrage die ik kan leveren om kinderen verder te ontwikkelen en te laten groeien zodat ze steeds meer in hun eigen kracht komen te staan. Daarbij vind ik het belangrijk om bewustwording en zelfredzaamheid te stimuleren. Omdat de vestiging van LEERKRACHT studiecentrum binnen de schoollocatie gevestigd is, hebben we korte lijntjes met mentoren en leerkrachten met betrekking tot de aanwezige leerlingen, dit werkt erg prettig. Wij maken hier structureel gebruik van de Planagenda en strategiekaarten, om leerlingen steeds zelfstandiger te maken.

Het geeft me erg veel energie om te zien dat leerlingen mooie stappen zetten, gemotiveerd raken en hun vaardigheden en kwaliteiten steeds beter inzetten met als resultaat meer zelfvertrouwen, meer regie en betere prestaties!

Naast bovenstaande docenten werken we samen met meerdere vakdocenten en studenten die hun expertise overbrengen om tot de beste leerresultaten bij onze leerlingen te komen.

LEERKRACHTEN

Matthijs Wolterink

Matthijs Wolterink

Eigenaar LEERKRACHT

Jacomijn Mönnink

Jacomijn Mönnink

Locatiemanager Borne

Judith Hegeman

Judith Hegeman

Locatiemanager Delden

Manon Fontijn

Manon Fontijn

Locatiemanager Almelo