Judith Hegeman

Mijn naam is Judith Hegeman en ik ben 15 jaar werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Bovendien heb ik de opleiding onderwijskunde afgerond aan de Universiteit Twente en heb ik bij dezelfde universiteit gewerkt als onderwijskundige. Ik heb namelijk een grote interesse in de didactiek van het lesgeven.

Kinderen waarbij het leerproces wat moeilijk verloopt, wil ik middels extra begeleiding kunnen helpen. Daarom geef ik nu individuele begeleiding aan kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In de ochtenden ben ik werkzaam als remedial teacher op de basisschool. In de middagen ben ik locatiemanager bij LEERKRACHT studiecentrum in Delden. Ik geef daar bijlessen aan leerlingen uit het basisonderwijs en begeleid middelbare scholieren bij het ‘leren leren’. Ik ben voor de vestiging in Delden het aanspreekpunt, maar de begeleiding van de middelbare scholieren doe ik samen met gedreven vakleerkrachten en studenten. Samen stimuleren wij de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen.

Sinds kort ben ik gestart met de opleiding tot kindercoach. Deze opleiding zie ik als een verbreding van mijn begeleiding aan de kinderen, want leren is meer dan alleen het verkrijgen van kennis. Het verkrijgen van die kennis is wat mij betreft onlosmakelijk verbonden met je gemoedstoestand. Tijdens mijn begeleiding besteed ik daarom ruimschoots aandacht aan het welbevinden van het kind. Zelfvertrouwen en plezier in het leren staan bij mij voorop. Met behulp van de opleiding vergaar ik nog meer kennis en handvatten om toe te passen bij mijn begeleiding.

LEERKRACHTEN

Matthijs Wolterink

Matthijs Wolterink

Eigenaar LEERKRACHT

Jacomijn Mönnink

Jacomijn Mönnink

Locatiemanager Borne

Judith Hegeman

Judith Hegeman

Locatiemanager Delden

Manon Fontijn

Manon Fontijn

Locatiemanager Almelo