Matthijs Wolterink

Matthijs Wolterink Eigenaar LEERKRACHT Aanspreekpunt voor LEERKRACHT onderwijsondersteuning Locatiemanager LEERKRACHT studiecentrum Delden.

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs als leerkracht groep 8 ben ik mijn hart gevolgd om leerlingen meer in hun eigen LEERkracht te zetten met behulp van individuele begeleiding. In 2018 heeft dit vorm gekregen in de opening van LEERKRACHT studiecentrum in Delden. Voorwaarde voor goede leerresultaten zit voor mij in een goed pedagogisch klimaat. Met humor, persoonlijke aandacht, maar ook duidelijkheid wordt deze voorwaarde gecreëerd. Binnen het studiecentrum ben ik aanspreekpunt, begeleid ik leerlingen 1 op 1 en geef ik sturing aan het leren leren.

In de ochtenden zet ik mijn expertise, onder de vlag LEERKRACHT onderwijsondersteuning, in op diverse scholen in de regio. Zo ben ik werkzaam als remedial teacher binnen het basisonderwijs, geef ik studiebegeleiding aan leerlingen binnen het VSO, begeleid ik een implementatieproces rondom executieve vaardigheden op een basisschool en begeleid ik het leerproces van leerlingen met speciale zorgbehoeften vanuit letselschadezaken. Tevens ben ik de verbindende factor binnen LEERKRACHT onderwijsondersteuning om onderwijsexpertise en hulpvragen vanuit het onderwijs met elkaar te verbinden.

Geweldig zoveel uitdagingen en kansen!

LEERKRACHTEN

Matthijs Wolterink

Matthijs Wolterink

Eigenaar LEERKRACHT

Jacomijn Mönnink

Jacomijn Mönnink

Locatiemanager Borne

Judith Hegeman

Judith Hegeman

Locatiemanager Delden

Manon Fontijn

Manon Fontijn

Locatiemanager Almelo